A nézőtéren is ajánlott maszkot viselni! Érdemes követni a PMFC példáját!


A PMFC közleménye:

“A Stadion utcai székházban már megvásárolhatóak a klubunk címerével ellátott egyedi szájmaszkok, amelyben egységesen és biztonságosan szurkolhatunk.

A Magyar Labdarúgó Szövetség szabályzatával összhangban a PMFC mindent megtesz sportolói, valamint dolgozói egészségéért a mostani, a koronavírus-járvány miatt nehéz időszakban. Játékosainkat és a velük közvetlenül érintkező stábtagokat rendszeresen teszteljük, az öltözőkben, illetve az irodákban kézfertőtlenítőket helyeztünk el, a zárt terekben maszkot használunk.

Klubunk emellett felelősséggel tartozik szurkolói egészségéért is, ezért arra kérjük drukkereinket, hogy lehetőség szerint viseljenek a szájat és az orrot eltakaró maszkot a lelátón, így mindenki biztonságban érezheti magát. Annak érdekében, hogy a védőfelszerelés a szurkolói öltözet része legyen, PMFC-címerrel ellátott, igazolt minőségű, mosható, vasalható, piros-fekete színű maszkokat készíttetünk.

A szájmaszkok – klubunk alapításának évszámára utalva – 1950 Ft/darabáron vásárolhatók meg keddtől kizárólag a Stadion utcai klubház emeletén, munkanapokon 8:00-tól 16:00 óráig. Az épületbe az elővételes jegyvásárláshoz hasonlóan csak szájmaszkban, a bejáratnál elvégzett testhőmérséklet vizsgálatot, valamint a kihelyezett kézfertőtlenítő használatát követően lehet belépni.

Szurkoljunk biztonságban, egységesen, PMFC-címerrel ellátott szájmaszkban a soron következő hazai, BFC Siófok elleni (október 4., vasárnap, 17:00) NB II-es mérkőzésen! A szájmaszk használata a PMFC Stadionban nem kötelező, ugyanakkor ajánlott mindenki számára, így arra kérjük meccsre járó szurkolóinkat, tegyenek meg mindent drukkertársaik egészsége érdekében is. Vigyázzunk egymásra!”

Be the first to comment

Leave a Reply