Az ETO gyűjtést szervezett Balázs Bence gyógyulásáért

Forrás és fotók: https://www.eto.hu/


Balázs Bencét 2019 januárjában diagnosztizálták súlyos betegségével, játékosaink pedig szerették volna segíteni a négyéves kisfiú rehabilitációját, ezért karácsony előtt közösen gyűjtöttek.

Egy csapatként Bence gyógyulásáért

Balázs Bencénél 2019 januárjában diagnosztizáltak gerincvelői sorvadást, vagyis SMA II-t. Nagy harcot vív az egész család, és a rendszeres gyógykezeléseknek és rehabilitációnak hála, a kisfiú az elmúlt egy évben látványosan sokat erősödött. Egy speciális rehabilitációs eszköz segítségével még többet tudna fejlődni Bence. Ennek érdekében játékosaink gyűjtést szerveztek a kisfiú és családja részére, aki egyébként nagy ETO-szurkolók. Az összegyűjtött pénz mellett csapatunk aláírt mezt és labdát ajánlott fel.

Az összefogásról Priskin Tamás csapatkapitány beszélt:

– Láttuk, hogy egy közülünk való, tehát ETO-szurkoló kisfiúnak milyen problémája van, és a fiúkkal beszéltük, hogy mindenképp segíteni szeretnénk. Ezt egy gyűjtés formájában meg is tudtuk valósítani, ezen kívül pedig szeretnénk felhívni az egész ETO-család figyelmét, hogy aki tud, az segítsen Bencének. Bízunk benne, hogy minél több embert magunk mellé tudunk állítani és segíteni tudjuk a további fejlődését.

Az édesanya meghatottan vette át a labdarúgók támogatását.

– Múlt héten osztottam meg a világhálón Bence oldalát, és pár napon belül érkezett is a megkeresés a fiúktól. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokat segíteni szeretnének nekünk. Nagyon szépen köszönjük a játékosoknak a segítséget, ezt az összeget továbbfejlesztett rehabilitációs eszközökre fogjuk fordítani. Emellett szeretnénk kijutni Olaszországba, mivel ott van egy SMA-központ, ahol Bence még jobban tudna fejlődni.

Be the first to comment

Leave a Reply