Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága szeptember 19-i ülésén az alábbi határozatokat hozta


NB II

Ivan Rados (Vasas) 1, Gulyás Máté (Nyíregyháza), mert nagy intenzitással lábszáron rúgta ellenfelét, aki az esetnél súlyos sérüléseket szenvedett, mentő vitte el a helyszínről,  a mérkőzésen való részvételtől 2019. szeptember 19. napjától kezdődően 3 hónapra szóló eltiltást kapott. 

Purguly Árpád edző (Nyíregyháza), mert az ellenfél technikai zónájába ment és ott az ellenfél edzőjével szóváltásba keveredett, dulakodott, amelyet a játékoskijáróban is folytatott, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 3, Makra Zsolt László edző (ETO), mert csapata technikai zónájában az ellenfél edzőjével szóváltásba keveredett, dulakodott, amelyet a játékoskijáróban is folytatott, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2, Spisljak Zoran vezetőedző (Nyíregyháza), mert a mérkőzés lefújása után az ellenfél technikai zónájába ment és ott az ellenfél kit managerével szóváltásba keveredett, dulakodott, nyakát szorongatta, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 3, Sebők Zsolt  kit manager (ETO), mert csapata technikai zónájában a mérkőzés lefújása után az az ellenfél kit managerével  szóváltásba keveredett, dulakodott, nyakát szorongatta a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő NB II férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni, határozat nélküli eltiltás

Baracskai Roland (Csákvár) 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki  mérkőzésre szóló eltiltás.

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetés

ETO FC Győr 12,5  ezer forint.   

A Fegyelmi Bizottság az alábbi ügyekben rendelte el fegyelmi eljárás lefolytatását:

1.  Bognár György szakmai igazgató (Budaörs) ellen, a Siófok-Budaörs mérkőzés után adott nyilatkozatáért.
2.  Fejes András labdarúgó (Paks) ellen, mert az FTC elleni mérkőzésen szándékosan rálépett egy földön fekvő ellenfele lábára.
3.  A Kisvárda ellen, mert a Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzés után a VIP-parkolóban inzultálták, fenyegették az ellenfél játékosát, Cseri Tamást.

www.mlsz.hu

Be the first to comment

Leave a Reply