BSS Monor – Békéscsaba 1912 Előre 2-2

A mérkőzés előtt egyik szurkolótársam, aki rendszeres meccsre járó, azt mondta, hogy a Monor az egyik legbalszerencsésebb csapat az NB2-ben.

Ha végignézzük a csapat eredménysorát, akkor látnivaló, hogy rendre egy-egy góllal maradnak csak alul, nem szokták őket lefocizni.

Semmivel sem játszottak rosszabbul ma sem, mint az élcsoporthoz tartozó csabaiak. 10 emberre fogyatkozva is támadtak a győzelem megszerzéséért, de végül csak 1 pontra tellett.

Fogynak a mérkőzések, s fogy a remény, hogy sikerül kiharcolni a bennmaradást, pedig tudása alapján helye lenne a Monornak az NB2-ben.

Kattints a fotóra a további képek megtekintéséhez!

Boér Gábor a vendégek vezetőedzője így nyilatkozott a
Békéscsaba 1912 Előre weboldalnak:

– Nagyon rossz színvonalú mérkőzést játszottunk, egy nagyon rossz talajú pályán – utóbbi nyilván mindkét csapatra érvényes. Igazából nagyon rosszul kezdtünk, pedig felhívtam a játékosok figyelmét, hogy mennyire fontos egy ilyen meccsen a jó kezdés – így ez érthetetlen számomra. Utána sikerült összeállnunk és olyan volt a hozzáállás-mentalitás, mint amilyet mindig elvárunk. Ezért nem akarok dicsérni senkit, mert ennek alapnak kellene lennie. Mindezek ellenére, amíg nem rúgjuk be a helyzeteinket és nem zárjuk le időben a meccseket, addig mindig bele fogunk futni ilyen hibákba. Egy idő után már nem lehet a fiatalságra fogni a dolgokat, ezt a mérkőzést meg kellett volna nyernünk – nem értem, hogy miért nem tudunk a saját vagy más hibáiból tanulni?! A futball olyan – ez valóban nagy igazság -, azt adja amit belefektetünk: megbüntetett bennünket a sors, hiszen a végén is volt meccslabdánk, amit nem sikerült értékesíteni. Nagyon sajnálom az eredményt, még úgy is, hogy nem játszottunk jól vagy nem volt jó a pálya – de meg kellett volna nyerni ezt az összecsapást. Nagyon fontos lett volna, hogy az előző héten elszenvedett vereség után, most egy győzelemmel tudjunk kimászni a gödörből. Azt is elmondtam, hogy az utolsó helyezettel játszunk és nyilván már csak a szituáció miatt is veszélyes az ellenfél – ráadásul más csapatok is botlottak a fordulóban – de erre is felhívtuk a srácok figyelmét. Az ellenfél ezúttal szinte minden lehetőségét kihasználta, pedig mindent összevetve egyáltalán nem voltak veszélyesek ránk nézve – így pedig még fájóbb ez a döntetlen. Egy szó, mint száz: van olyan, amikor mélyre kerül egy csapat és úgy érzem, hogy mi most oda kerültünk. De ebből fel kell állnunk és csapatként fel is fogunk! Rendet kell tennünk, a megfelelő irányba kell fordítani a fejeket és mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy ez jövő hétre már meg is történjen.

Mérkőzés adatlap

Be the first to comment

Leave a Reply