Együttműködési megállapodást kötött a Siófok és a Honvéd

A BFC Siófok közleménye BFC Siófok hivatalos oldala


BFC Siófok tárgyalásokat folytat az NB I-es Budapest Honvéd FC a két klub közötti együttműködésről. Az egyeztetések pedig sikerre vezettek, így a következő szezonra kooperációs megállapodást kötött egymással a Honvéd és a Siófok.

Ennek keretén belül a 21 éven aluli játékosok a Honvédban és a Siófokban is szerepelhetnek a szezon során, a felnőttek között adódó több játéklehetőség pedig az egyéni fejlődésüket is szolgálja.

A megállapodás keretén belül további kölcsönjátékosok is érkezhetnek, ezen felül a Honvéd és a Siófok felkészülési mérkőzést is játszik egymással, a találkozóra július 11-én kerül sor.

„Klubunk a következő évben fokozottabban elkötelezett lesz a fiatal játékosok nevelésében, szerepeltetésében, ennek részeként sikerült egy olyan NB1-es partnert megnyernünk, aki az ország egyik legjobb akadémiájával rendelkezik. Arra törekszünk, hogy mindkét fél, és a játékosok is jól érezzék magukat ebben a szakmai kapcsolatban, ezzel hozzásegítve őket a felnőtt pályafutásuk elindításában.”

Mihalecz István Sportigazgató, BFC Siófok

Be the first to comment

Leave a Reply