Elhalasztaná a Csákvár a vasárnapi Dorog elleni bajnokit

Forrás: http://aqvitalfc.hu/


Ahogy az várható volt, a nagy számú koronavírus fertőzött miatt az Aqvital FC Csákvár halasztási kérelemmel fordult a Magyar Labdarúgó Szövetséghez.

Hegedűs Ferenc, a Csákvár technikai vezetője az alábbiakat nyilatkozta az egyesület weboldalának:

– A laboratóriumok túlterheltsége miatt még mindig nem kaptuk meg sem a második, sem a harmadik tesztek eredményét, így egy hete karanténban van teljes csapatunk. Sajnos, még az egészséges, az első teszteléskor negatív mintát adó játékosaink sem edzhetnek emiatt. Nem volt más választásunk, kénytelenek voltunk halasztási kérelemmel fordulni az MLSZ-hez, miszerint engedélyezze, hogy a vasárnapi, Dorog elleni bajnoki találkozónkat egy későbbi időpontban rendezhessük meg. Ellenfelünkkel már meg is egyeztünk, a válogatott mérkőzései miatti következő bajnoki szünetben, október 9-én, pénteken 17 órakor szeretnénk pótolni a találkozót.

Az viszont komoly kérdéseket vett fel, ha egy csapat két hetes karantént követően, két hetes edzéskihagyás után – lásd egészséges játékosaink sem edzhetnek másfél hete – azonnal kénytelen pályára lépni – egy hét múlva Nyíregyházán lesz hétközi fordulónk -, az mennyire sérülésveszélyes? Nos erre egyelőre senkitől nem kaptunk választ …

Be the first to comment

Leave a Reply