Kazincbarcikára igazolt Borbély Bálint

Forrás és fotó: https://kbsc.hu/


Borbély Bálint neve nem ismeretlen Kazincbarcikán, hiszen a rutinos középpályás a KBSC Ness Hungary NB 2 Keleti csoportjában szereplő csapatának volt tagja 2010 és 2012 között. Nyolc év elteltével a játékos ismét Kazincbarcikán bizonyíthat, hiszen tegnap két évre szóló szerződést írt alá.


Borbély Bálint Békéscsabán nevelkedett, ahol a korosztályos együttesek után az NB2 Keleti csoportjában versengő csapatnál is bemutatkozhatott. A csabaiaknál két szezon alatt 42 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ezt követően igazolt Kazincbarcikára. A középpályás a KBSC színeiben a 2010/2011-es bajnokságban huszonnyolc, a 2011/2012-es bajnoki szezonban pedig tizenhárom találkozón játszott, neve mellett pedig három gólt is jegyeztek. Ezt követően a Szeged 2011-nél, majd rövid megye egyes kitérőt követően újra a Békéscsaba 1912 Előre csapatánál vált alapemberré. 
Borbély Bálint a 2016/2017-es szezonban az MTK Budapest OTP Bank Ligában szereplő csapatánál tizenkilencszer bizonyíthatott a pályán, majd a következő évben a Merkantil Bank Ligában is ennyiszer öltötte magára a kék-fehér mezt. A 2018/2019-es idényben a szintén patináns múltra visszatekintő Vasast segítette játékával, tavaly pedig a WKW ETO FC Győr keretét erősítette.

Be the first to comment

Leave a Reply