Már négyen távoztak Budaörsről


A koronavírus-járvány miatt félbeszakított bajnokság után megkezdődik a következő szezonra való keret kialakítása a Budaörsnél. Négy játékos biztosan távozik. Ódé Norbert, Forgács András, valamint Bakos Szabolcs szerződését nem hosszabbítja meg a klub, míg a Debrecenből kölcsönbe érkező Kovács Péter visszatér anyaegyesületéhez.

Ódé Norbert először a 2011/2012-es szezonban szerepelt Budaörsön, akkor az MTK kölcsönjátékosaként. Egy csákvári kitérő után 2014 telén igazolt Budaörsre. Az itt eltöltött 6 és fél éve alatt a csapatkapitányi karszalagot is számos alkalommal viselhette. 144 alkalommal lépett pályára tétmérkőzésen.

BCS Ode Norbert vs Gyor

Forgács András tavaly nyáron érkezett Budaörsre. A 35. életévét taposó védő 15 tétmeccsen lépett pályára budaörsi színekben, egy gól fűződik a nevéhez.

BCS Forgacs Andras vs Haladas

Bakos Szabolcs alapembere volt annak a Budaörsnek, amely a 2017/2018-as idényben a 4. helyen végzett a másodosztályban. Ezt követően Nyíregyházára igazolt, majd tavaly nyáron visszatért a BSC-hez. Két Budaörsön töltött szezonja alatt 54 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 7 gólt szerzett.

BCS Bakos Szabolcs vs MTK

Kovács Péter télen került Budaörsre. A fiatal portás 6 mérkőzésen védte a csapat kapuját a koronavírus-járvány miatti csonka idényben.

BCS Kovacs Peter vs Vac FC

Fotók, és forrás: https://bsc1924.com/

Be the first to comment

Leave a Reply