MK: Credobus Mosonmagyaróvár – ETO FC Győr 0-3 (0-1)


Credobus Mosonmagyaróvár – WKW ETO FC Győr 0-3 (0-1)

Mosonmagyaróvár, Wittmann Park.

Vezette: Szőts (Vígh-Tarsonyi, Sinkovicz).

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Czingráber, Debreceni, Deák, Horváth K., Nagy K., Végh (Nagy Z. 64’), D’Urso, Illés (Jasarevic 77’), Szalka (Tóth M. 64’), Boros (Popov 64’). Vezetőedző: Varga László.

WKW ETO FC Győr: Fadgyas – Tamás, Pereira, Kiss M., Vincze Á., Toma, Tuboly (Bagi 46’), Sipőcz, Bacsa (Múcska 60’), Farkas B., Szimcso (Kanalos 60’). Vezetőedző: Klausz László.

Gólszerzők.: Sipőcz (44’), Bacsa (54’), Múcska (61’).

Szeptember 2-án történt meg a sorsolás, ahol az ETO a Mosonmagyaróvárt kapta ellenfélnek. Talán mindkét fél örülhetett akkor ennek, hiszen az ETO jelenlegi formáját tekintve nem sok különbség van a két csapat között.

Kép: ETO FC Győr facebook oldala

1. félidő

  • A mérkőzés elején többnyire az ETO nyomult az ellenfél kapuja felé, de komolyabb helyzet nem alakult ki
  • Még az első 15 percben két helyzet adódott a Móvár előtt is, de gól nem esett, ezt főként Fadgyasnak és Pereiranak köszönhette a Győri alakulat
  • A 16. percben Bacsa került ziccerbe, de az ötösről csak egy védőt tudott eltalálni
  • A 21. percben Sipőcz beadását, Bacsa Patrik csúsztatta mellé.
  • A 43. percben Sipőcz Bence a 16-oson kívülről tekert, és gyönyörű gólt lőtt. 0-1!
képek: MTE 1904 facebook oldal

2. félidő

  • A második félidő legelején Bacsa kapott zseniális labdát, aki elvitte a kapus mellett a játékszert, és miután azt kapura lőtte, egyik visszafutó Mosonmagyaróvári játékos csak kézzel tudott már hozzáérni, és ez tizenegyest jelentett, és persze egy piros lapott Czingrábernek. Bacsa állt a labda mögé, akinek a büntetőjét még hárította Heinrich kapus, de a kipattanót értékesítette az ETO. Ezzel 0-2!
  • A 62. percben még lőtt egy gólt az ETO, a gólszerző Múcska Viktor volt. 0-3!

A találkozón több gól már nem esett, így tehát az ETO jutott tovább a MOL Magyar Kupa 4. fordulójába, melynek a sorsolása vasárnap lesz az m4sporton.

Értékelések:

Klausz László: – “Természetesen nagyon örülök, hogy 3-0-s győzelmet arattunk, már csak azért is, mert az előzmények nem voltak túl rózsásak. A sok sérült nagyban megnehezítette az összeállítást, de sok NB III-ban szereplő fiatalunk lehetőséget kapott ma, akik bizonyították, hogy a jövőben is bátran nyúlhatunk hozzájuk, és be lehet őket illeszteni a csapatba.”

Szerző: Trunkó Kristóf

Be the first to comment

Leave a Reply