NB2 22. forduló. Kiértékelés

Meglehetősen rövid volt a téli szünet, már február elején folytatódtak az NB2 küzdelmei.

Gólgazdag forduló volt, így talán nem bánták meg, akik a viszonylag hideg idő ellenére kilátogattak valamelyik pályára. 7 olyan meccs volt, ahol legalább három alkalommal megzörrent a háló, s akkor még nem is beszéltünk a félbeszakadt ZTE – ETO párharcról, ahol időarányosan szintén jól teljesítettek gólszámban. Az 52. percig mindkét oldalon volt 1-1 találat. Szerdán 17:30 órától pótolják majd a hiányzó 38 percet.

Jól zárta a 2018-as évet, majd idén is így folytatta a Soroksár. Figyelemreméltó a 3-0-s győzelme a Vác ellen.

A legnagyobb különbségű sikert (5-0) a Kazincbarcika aratta, amely hazai pályán játszva már az első félidőben háromgólos előnybe került a Tiszakécske ellen. Érdekes, hogy a találkozó előtt mindössze csak 1 ponttal rendelkezett többel, mint ellenfele.

Kezdőként kapott helyet a Vasastól érkezett Ádám Martin a Kaposvárban, amit meg is hálált, hiszen az ő találatának köszönhetően sikerült nyerniük Mosonmagyaróváron.

Remekül folytatta a bajnokságot a Békéscsaba. Azt sejteti a ceglédi négygólos győzelem, hogy jól sikerült a békési együttes téli felkészítése.

Bár nyernie már nem sikerült, de kétszer is egyenlíteni tudott a Monor a Csákvár ellen. Ezzel a monoriak egy hatmeccses vereségsorozat végére tettek pontot.

Nagyobbnál nagyobb helyzeteket hagyott ki a Vasas, és ugye tudjuk, hogy ilyenkor mi szokott történni. Kevesen számítottak arra, hogy pont ezen a meccsen szakad meg az angyalföldiek ragyogó győzelmi sorozata.

Nem sikerült jól a Budafok dorogi kirándulása. Hiába szereztek vezetést a vendégek, végül pont nélkül kellett távozniuk.

Csak 1 félidőt bírt ki Gyirmóton a Toni Golem által trenírozott Balmazújváros, a második 45 percben a hazaiak négy alkalommal is bevették a hálójukat.

Jó meccset és öt gólt hozott a Budaörs – Nyíregyháza találkozó. Szavak helyett itt a mérkőzés összefoglalója:

Ezen a héten mesterhármas nem volt, két gólt szerzett a gyirmóti Nagy Patrik, a soroksári Orosz Márk, a budaörsi Stieber András, a Csákvárnál pedig a Puskás tartaléktól újonnan érkező Skribek Alen.

2019.02.03. (vasárnap) 14:00 óra

Soroksár SC – Vác FC 3-0

Mérkőzés adatlap

Kazincbarcika – Duna Aszfalt TVSE 5-0

Mérkőzés adatlap

Credobus Mosonmagyaróvár – Kaposvári Rákóczi FC 0-1

Mérkőzés adatlap

Budaörs – Nyíregyháza Spartacus FC 3-2

Mérkőzés adatlap

Ceglédi VSE – Békéscsaba 1912 Előre 0-4

Mérkőzés adatlap

BSS Monor – Aqvital FC Csákvár 2-2

Mérkőzés adatlap

Vasas FC – BFC Siófok 0-2

Mérkőzés adatlap

Dorogi FC – Budafoki MTE 2-1

Mérkőzés adatlap

2019.02.03. (vasárnap) 17:00 óra

Gyirmót FC Győr – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 4-0

Mérkőzés adatlap

2019.02.03. (vasárnap) 18:00 óra

ZTE FC – WKW ETO FC Győr (Félbeszakadt)

Mérkőzés adatlap

www.eredmenyek.com

Be the first to comment

Leave a Reply