Összefoglaló. NB II, 2020/2021. 10. forduló

Remek játékkal és gólpasszal mutatkozott be Dzsudzsák Balázs a Debreceni VSC csapatában. A PMFC dicséretesen helytállt, egy kis szerencsével akár pontot is szerezhetett volna. Rangadót nyert a Gyirmót és így jelenleg feljutó helyen áll. Tovább várat magára a Vasas talpraállása. Győzelemmel mutatkozott be Márkus Tibor a Budaörs kispadján. Az utolsó percekben fordított Szentlőrincen a Nyíregyháza, amely így a 3. helyen áll a tabellán. Zsinórban harmadszor nyert a Szeged. Várhidi Péter irányításával ismét nyerni tudott a Kaposvár. A 83. percben még a Siófok vezetett. Értékes győzelmet aratott Szombathelyen a Dorog, és feljött a hetedik helyre. Idegenben nyert az ETO a betegségekből lábadozó Csákvár ellen. Elvette a Kazincbarcika a Békéscsaba veretlenségét.


2020.09.27. (vasárnap) 14:15 óra

GYIRMÓT FC GYŐR – VASAS FC 2-0

Mérkőzés adatlap

Schindler Szabolcs, vezetőedző: – Sajnos megkaptuk a szokásos pontrúgás-gólunkat, pedig készültünk erre, így ismét hátrányból kellett játszanunk. 0-2 után voltak lehetőségeink, helyzeteink és volt kimaradt büntető. Minden kimaradt… Ezek olyan szituációk voltak, melyekkel lélektanilag lefelé nyomtuk magunkat. Hiába támadtunk a második félidőben, meddő volt a játékunk. Mentálisan a legrosszabb periódusokban ismét hibáztunk. Mindenkitől sokkal több kell, nem elég csak edzésen koncentrálni, meg kell érteni, hogy sokkal több kell a kilábaláshoz!

Forrás: http://www.vasasfc.hu/


2020.09.27. (vasárnap) 16:00 óra

BUDAÖRS – SOROKSÁR SC 1-0

Mérkőzés adatlap

Márkus Tibor: Nem azt játszotta az ellenfél, amire számítottunk, de sikerült rájuk kényszeríteni az akaratunkat. Sokat birtokoltuk a labdát, a hajrában pedig egy gyönyörű támadás után szereztük meg a győztes gólt.

Forrás: https://bsc1924.com/


SZENTLŐRINC – NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 1-2

Mérkőzés adatlap


2020.09.27. (vasárnap) 17:00 óra

SZEGED-CSANÁD GROSICS – DEBRECENI EAC 2-1

Mérkőzés adatlap


SZOLNOKI MÁV FC – FC AJKA 1-0

Mérkőzés adatlapBFC SIÓFOK – KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC 1-2

Mérkőzés adatlap

Várhidi Péter, Kaposvári Rákóczi FC – Az első félidőben sem volt gondunk a játékkal, de akkor nem voltunk elég határozottak. A második játékrészben szerkezetet váltottunk, és csak idő kérdése volt, hogy mikor szerzünk gólt. A szünet után nagyon jól játszottunk.

Mihalecz István, a BFC Siófok szakmai igazgatója: – A csütörtöki Covid-teszt alakította a kezdőcsapatunkat. Ha tíz egészséges mezőnyjátékos mellé még kettő lett volna, akkor megnyerhettük volna a meccset, így azonban hetvenöt perc után sajnos elfogytunk.

Forrás: http://rakoczifc.hu/


SZOMBATHELYI HALADÁS – DOROGI FC 1-2

Mérkőzés adatlap


AQVITAL FC CSÁKVÁR – WKW ETO FC GYŐR 1-3

Mérkőzés adatlap

Visinka Ede:  Az első félidőben stabilak voltunk, jól játszottunk, megérdemelten vezettünk. A mi helyzetünkbe sajnos nem férnek bele azok a hibák, melyeket a szünet után vétettünk, a rutinos Győr pedig könyörtelenül kihasználta  helyzeteit. A koronavírusból szép lassan visszatérhetnek játékosaink, kiegészül a keretünk, de nagyon nem egyszerű a helyzetünk…
Csató Sándor:
  Az első 45 percben sokkal lassabban futballoztunk, mint vártam, nem véletlenül kerültünk hátrányba. A szünet után viszont felpörögtünk, gyorsan egyenlítettünk, azt követően pedig már  sorozatban dolgoztuk ki a helyzeteket és megérdemelten nyertünk.

Forrás: https://www.eto.hu/


BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE – KOLORCITY KAZINCBARCIKA 1-3

Mérkőzés adatlap


2020.09.28. (hétfő) 20:00 óra

DEBRECENI VSC – PÉCSI MFC 3-1

Mérkőzés adatlap


Be the first to comment

Leave a Reply