Összefoglaló. NB II, 2020/2021. 12. forduló

Dzsudzsák Balázs kezdőként kapott helyet a DVSC együttesében, amely magabiztosan tartotta otthon a 3 pontot a Dorog ellen. Három gól különbséggel nyert a Vasas. Feljövőben a Szeged, amely Dobos Áronnak a 89. percben lőtt góljával győzni tudott az Ajka ellen. Zsinórban negyedszer nyert, és feljutó helyen áll a Budaörs. PMFC bravúr Szolnokon.


2020.10.18. (vasárnap) 14:30 óra

BFC SIÓFOK – SOROKSÁR SC 2-3

Mérkőzés adatlap


BUDAÖRS – NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 3-2

Mérkőzés adatlap

Márkus Tibor (Budaörs):
Az első félidőben fásultak voltunk, nem játszottunk kellően agresszívan. A szünetben azt kértem a csapattól, hogy felejtsük el, ami az első félidőben történt, és nyerjük meg a másodikat. Sikerült is megújulnunk, agilisabban játszottunk, feljavult a játékunk, egyértelműen domináltunk, ez pedig gólokban is megmutatkozott. Mind a helyzetteremtésünk, mint pedig azok kihasználása jó volt, a csapat tartását pedig mutatja, hogy innen is fel tudtunk állni, és meg tudtuk fordítani a meccset.

Forrás: https://bsc1924.com/

Gálhidi György (Nyíregyháza): Ilyenben még nem volt részem, nehéz szavakat találni. Egy ragyogó első félidő után az első kapott gólig nem volt problémánk. Olyan gólokat kaptunk, melyeket hatalmas egyéni hibák előztek meg. Szégyenletes mindez, megint cserben hagytuk szurkolóinkat, akik végig buzdítottak bennünket.

Forrás: Nyíregyháza Spartacus FC


SZENTLŐRINC – KOLORCITY KAZINCBARCIKA 0-1

Mérkőzés adatlap


2020.10.18. (vasárnap) 17:00 óra

VASAS FC – DEBRECENI EAC 4-1

Mérkőzés adatlap

Schindler Szabolcs (Vasas): Minden mérkőzés nagyon fontos, ez is az volt. Sokan azt gondolják, hogy könnyű volt, de nem. Egy elég szervezett csapat ellen játszottunk, fontos volt, hogy az elején két gólt szereztünk, ez meghatározta a mérkőzés további képét. Amivel nem vagyok elégedett, hogy több olyan nagy lehetőség volt a második félidőben, amit ki kellett volna használni, illetve egy ilyen mérkőzésen nem szabad gólt kapni, nem szabad hátul hibázni. A csapatnak gratulálok és a szurkolóinknak köszönjük a támogatást!

Forrás: http://www.vasasfc.hu/


SZEGED-CSANÁD GROSICS – FC AJKA 2-1

Mérkőzés adatlap

Dr. Dobos Barna (Szeged): Sajnálom, hogy nem játszottunk jól, de úgy érzem, hogy a győzelem kárpótól minket mindenért. Szeretném, ha a támadások sokkal gördülékenyebbek lennének. Nem tudtunk olyan sok gólhelyzetet kialakítani, mint szerettünk volna. 1:0 után éreztük, hogy az ellenfél többet kockáztat, de ezt nem tudtuk kihasználni, ők pedig egy pontrúgást követő, szép egyéni teljesítménnyel egyenlítettek. Gyönyörű gól volt és ami nagy öröm, hogy a végén mi is egy gyönyörű góllal tudtunk 3 pontot szerezni. Az eredménnyel elégedettek vagyunk, a játékot pedig szeretnénk javítani.

Forrás: https://www.szeged-grosicsakademia.hu/GYIRMÓT FC GYŐR – KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC 0-0

Mérkőzés adatlap

Csertői Aurél (Gyirmót FC Győr): Három óriási helyzettel kezdtünk, de mindegyik kimaradt. Ellenfelünknek egy fegyvere volt, a felívelt labdák megjátszása, de szerencsére megtaláltuk ennek az ellenszerét is. A befejezéseknél pontatlanok voltunk, mindenképpen több volt ebben a mérkőzésben a döntetlennél. Ha nem szerzünk gólt, nem is nyerhetünk.

Várhidi Péter (Kaposvári Rákóczi FC): Az akarati tényezőkkel elégedett vagyok, de a támadójátékunk elmaradt a várttól. Az első félidőben tompán játszottunk, nem tudtuk felvenni a ritmust, az utolsó negyedórával viszont elégedett vagyok. Megvoltak a helyzeteink is a győzelemre, de kapusunknak időnként bravúrra volt szüksége, hogy ne vezessen az ellenfél.


SZOLNOKI MÁV FC – PÉCSI MFC 0-1

Mérkőzés adatlap

Németh Zsolt (asszisztens edző, PMFC): Le a kalappal a csapat előtt, óriásit küzdöttek a játékosok. Az ismert okok miatt nehéz héten vagyunk túl, ennek ellenére a gárda nagyon akarta a Szolnok elleni három pontot és ezt az idegenbeli győzelmet az otthon maradt játékosoknak és a stábtagoknak ajánljuk.

Forrás: http://pmfc.hu/


AQVITAL FC CSÁKVÁR – BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 3-5

Mérkőzés adatlap


2020.10.18. (vasárnap) 20:00 óra

DEBRECENI VSC – DOROGI FC 3-0

Mérkőzés adatlap


2020.10.19. (hétfő) 20:00 óra

SZOMBATHELYI HALADÁS – WKW ETO FC GYŐR 1-1

Mérkőzés adatlap


Be the first to comment

Leave a Reply