Összefoglaló. NB II, 2020/2021. 2. forduló

Második meccsét is megnyerte a DVSC, az Ajka és a Nyíregyháza. Békéscsabán sem tudott győzni a Vasas. Megszületett az első szentlőrinci siker az NB2-ben.


2020.08.05. (szerda) 14:45 óra

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE – VASAS FC 1-1

Mérkőzés adatlap


2020.08.05. (szerda) 17:00 óra

DEBRECENI EAC – DEBRECENI VSC 0-3

Mérkőzés adatlap


2020.08.05. (szerda) 17:30 óra

BUDAÖRS – BFC SIÓFOK 3-2

Mérkőzés adatlap

Márkus Tibor (Budaörs) értékelése:
Jól játszottunk, különösen az első félidőben, megérdemelten szereztük meg a vezetést, és a mérkőzést is eldönthettük volna. Számos lehetőségünk volt a gólszerzésre, ezekkel a helyzetekkel azonban a második félidőben nem jól sáfárkodtunk. Ezáltal feljött az ellenfél, de csalóka az eredmény, mert a meccs képe alapján nagyobb arányban is győzhettünk volna. Összességében megérdemelt győzelmet arattunk, külön pozitívum, hogy az előző találkozóhoz képest jelentősen javult a támadójátékunk.

Forrás: https://bsc1924.com/


SZENTLŐRINC – GYIRMÓT FC GYŐR 2-0

Mérkőzés adatlap

Marián Sluka: – Először is szeretnék gratulálni a srácoknak, nagyot küzdöttek ezért a győzelemért, és most megérdemelten ünnepelnek! Három napunk volt arra, hogy felkészüljünk erre a mérkőzésre, taktikát váltottunk, s ez bejött. Tudtuk, hogy az ellenfelünk szeretne majd kontrázni, erre azonban nem adtunk esélyt, nagyon jól szűkítettük a területeket. Emellett szép támadásokat vezettünk, amelyeket sajnos nem tudtunk góllal befejezni, de egy szögletből és egy tizenegyesből kétszer is betaláltunk. Úgy érzem, a srácok mindent megcsináltak, amit elterveztünk.

Csertői Aurél: – Az első húsz percben volt néhány lehetőségünk, amelyeket nem használtunk ki. Utána „szereztünk” egy gólt, majd a büntető előtt odapasszoltuk a labdát ellenfelünknek. A végjátékban sajnos pontatlanok voltunk egy agresszív hazai csapattal szemben.

Forrás: http://szentlorincse.hu/


DOROGI FC – SOROKSÁR SC 1-0

Mérkőzés adatlap2020.08.05. (szerda) 19:00 óra

SZOMBATHELYI HALADÁS – SZOLNOKI MÁV FC 1-1

Mérkőzés adatlap


AQVITAL FC CSÁKVÁR – SZEGED-CSANÁD GROSICS 1-1

Mérkőzés adatlap


FC AJKA – KOLORCITY KAZINCBARCIKA 3-1

Mérkőzés adatlap

Kis Károly: – Felkészültünk a Kazincbarcikából mindenre kiterjedően, de a gólt mégis szabadrúgásból szerezték. Szervezett csapat ellen gyűjtöttük be a három pontot, és köszönjük, hogy a szurkolóink ma is szép számmal velünk voltak. Egységesek vagyunk, és egységes csapat benyomását is keltettük.

Vitelki Zoltán: – Úgy éreztem, nem volt elég éles a csapat, a lényeg, hogy ezzel a játékkal is szerettünk volna legalább ponttal távozni. Sokat kell dolgoznunk még és ki kell javítani a hibáinkat. Az utazásra nem foghatjuk most, sok volt a pontatlanság és a vállalkozókedv, ez azt eredményezte, hogy pont nélkül kell távoznunk.

Forrás: veol.hu/sport


WKW ETO FC GYŐR – KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC 1-1

Mérkőzés adatlap


NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC – PÉCSI MFC 2-0

Mérkőzés adatlap


Be the first to comment

Leave a Reply