Összefoglaló. NB II, 2020/2021. 3. forduló

NB1-es hangulatot varázsoltak a szurkolók a PMFC – ETO FC Győr meccsre. A mérkőzés színvonalára sem lehetett panasz, amely végül döntetlennel zárult. Még 100 százalékos a Nyíregyháza. Botlott a Debrecen. Megszerezte első győzelmét a Vasas.


2020.08.08. (szombat) 18:15 óra

PÉCSI MFC – WKW ETO FC GYŐR 2-2

Mérkőzés adatlap

Vas László: Garami József közelgő születésnapja alkalmából is szerettünk volna három pontot szerezni a Győr ellen, amiből sajnos csak egy jött össze. Nem mondhatom, hogy elégedetlen vagyok, hiszen nagyot küzdöttek a srácok. Rengeteget tettek a győzelem érdekében. Le a kalappal előttük, hat nap alatt három mérkőzést játszottunk le, ami nem lehet mentség, hiszen sportolók vagyunk, és annak örülünk, hogy futballozhatunk. Mindezek ellenére a saját játékunkat tudtuk játszani, jó tempót mentünk, ám nem éltünk a kínálkozó lehetőségeinkkel. A jó kezdés után felhoztuk az ellenfelünket, fájó volt a fordításuk, amit elkerülhető szituációk okoztak. A második félidőnek tiszta fejjel és remek mentalitással mentünk neki, sokat dolgoztunk a siker érdekében. Szerettük volna megnyerni a mérkőzést, már csak a remek közönség kiszolgálása miatt is.

Forrás: http://pmfc.hu/

Tuifel Péter: Gratulálok a csapatnak, nehéz három mérkőzésen vagyunk túl, és úgy érzem ma nagyot melóztak a srácok. Az első húsz percben még az ellenfél dominált, majd kiegyenlített lett a meccs és két gót is szereztünk. Szerettük volna megtartani az eredményt, de egy érdekes szituációban egyenlített a Pécs. A végén még eldönthettük volna a találkozót, de sajnos nem sikerült.

Forrás: https://www.eto.hu/


2020.08.09. (vasárnap) 17:30 óra

SOROKSÁR SC – NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 0-1

Mérkőzés adatlap

Gálhidi György: Két nagyon fáradt csapat küzdött az első félidőben, a Soroksár több helyzetet dolgozott ki. De bíztunk abban, hogy a második játékrészben fordul a dolog! Átestünk a holtponton, jól szálltak be a cserék is, és a gólon kívül is voltak ígéretes kontráink, nagy helyzeteink, és talán büntetőt is kaphattunk volna. Igaz, a végén a Sorinak is volt két nagy lehetősége, de megúsztuk. Nagyon hajtott a csapat, szívüket-lelküket kitették a játékosok, óriásit küzdöttek ma is! Az egész csapat dicséretet érdemel!

Forrás: Nyíregyháza Spartacus FC


DEBRECENI EAC – DOROGI FC 1-2

Mérkőzés adatlap


2020.08.09. (vasárnap) 17:45 óra

BFC SIÓFOK – DEBRECENI VSC 1-1

Mérkőzés adatlap

Kondás Elemér: A gyenge helyzetkihasználásunk miatt veszítettünk 2 pontot.

Forrás: https://dvsc.hu/


2020.08.09. (vasárnap) 19:00 óra

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC – KOLORCITY KAZINCBARCIKA 1-1

Mérkőzés adatlap

Waltner Róbert: Kielemeztük a Győr elleni meccsünket, illetve a Kazincbarcika játékát is, és külön felhívtam a játékosok figyelmét a pontrúgásokra, de megint beleestünk ugyanabba a hibába, így nem sikerült győznünk. A játékosok koncentrációja nem maradt meg az utolsó sípszóig, pedig jobban játszottunk több helyzetünk volt és többet birtokoltuk a labdát, így megérdemelten győztünk volna. Az ellenfél az utolsó másodpercig nem adta fel és megbüntette a kevés hibánk egyikét. Sajnos, most egy olyan passzban vagyunk, amelyben az elkövetett hibák büntetnek. Ilyen gólokat nem lehet kapni, így nehéz lesz megszerezni az első győzelmet. Ugyanúgy kezdtük a bajnokságot, mint legutóbb a másodosztályban, aláírnám, ha ugyanaz lenne a vége, de ez most nagyon más. A támadóharmadban mindenki új, előbb össze kell rakni a csapatot, ehhez pedig idő kell. Sok pozitívumot láttam és kevés negatívumot, de az utóbbi miatt lett egy-egy. Eldönthettük volt a meccset, hiszen Szabó Bálint a kapusra vezette a labdát, de hibázott. Ő egy fiatal, tehetséges játékos, aki az elmúlt három meccsből kettőt végigjátszott, ez pedig benne volt a lábában, hiszen egy kicsit hosszan tolta meg a labdát. Azt mondtam az öltözőben a srácoknak, hogy nehéz egy ilyen meccs után, de nem szabad feladni, dolgozni kell tovább. A szurkolóinkra egy rossz szavunk nem lehet, hiszen jó hangulatot teremtettek, de ezt a meccs végén elrontottuk. Ha akkor jobban koncentrálnak a játékosok, akkor mindenkinek szép a hétvégéje, de a foci is ki nüanszokon múlik.

Vitelki Zoltán: Nem volt egy feszültségmentes mérkőzés, hiszen azt lehetet látni, hogy mint a két csapat számára nagyon fontos a pont, annak ellenére, hogy még csak a bajnokság elején járunk. Amit terveztünk, azt megvalósították a játékosok, akik nagy akarattal játszottak és sok mindennel megküzdöttek. Sok labda érkezett a tizenhatosunkon belülre, ami nagy fegyelmet és koncentrációt követelt. Amennyiben a kontráink egy kicsit pontosabbak, akkor még nagyobb lehetőségeket is kialakíthattunk volna, de összességében elégedett vagyok az egy ponttal.

Forrás: http://rakoczifc.hu/FC AJKA – BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 0-1

Mérkőzés adatlap


VASAS FC – AQVITAL FC CSÁKVÁR 2-1

Mérkőzés adatlap

Bene Ferenc: A legfontosabbal kezdeném: a szurkolóinkkal. Nagyon kellettek a győzelemhez, a mérkőzés teljes egésze alatt a csapat mögött voltak, nagyon köszönöm a támogatást! A meccshez visszatérve: egy nagyon jól felkészített ellenfél ellen tudtunk győzni és itthon tartani a három pontot. A Csákvár a mérkőzés végéig jó tempóban játszotta a futballt. A játékosaim 99 százaléka hatalmas energiákat mozgosított egészen a lefújásig, ilyen győzelmek fogják összekovácsolni a csapatot. Ugyanakakkor az első félidőben csak labdabirtoklásban, a második félidő első felében viszont egyértelműen helyzetekben is megmutatkozott a fölényünk, ekkor többgólos vezetést is összehozhattunk volna. Ami hiányérzet van bennem, az az, amikor a Csákvár mindent egy lapra feltéve támadott, s az ellentámadásainkba rendre hiba csúszott, ezért nem tudtunk többgólos győzelmet aratni. Az utolsó tíz percben az akaraterőnknek köszönhetően megtartottuk az egygólós győzelmet. Továbbra is azt tudom mondani, hogy a közönségünk nagyon sokat segített, az ilyen győzelmek fogják mentálisan összetartani a csapatot. Gratulálok a játékosoknak, hogy kitették a szívüket, lelküket a pályára!

Forrás: http://www.vasasfc.hu/


SZEGED-CSANÁD GROSICS – SZENTLŐRINC 1-1

Mérkőzés adatlap

Dobos Barna: Az első félidővel nem lehetek elégedett, azzal együtt, hogy az ellenfélnek lehetősége sem volt. Óriási hátrányt jelentett a potya gól, ám tény, hogy nem azt a játékot mutattuk, amit szeretnénk. Többen még nem mernek olyan futballt játszani, amire szükség van egy ilyen ellenféllel szemben, a jövő kérdése, hogy képesek lesznek-e erre a játékosaim. A szünet után tizenöt percig már jól működött a játékunk. Ha a támadóink utolérik magukat fizikálisan, akkor bízom abban, hogy megoldják a feladatot.

Marián Sluka: Becsületesen felkészültünk a meccsre, azt is láttam a pályán, amire készültünk. A srácok kilencvenkilenc százalékban teljesítették azt, amit megbeszéltünk, nagyon értékes egy pontot szereztünk. Mégis van némi hiányérzetem, mert a második félidőben gyengébben játszottunk, és volt több helyzetünk is, amivel megnyerhettük volna a meccset. Mindezzel együtt is kiváló csapatként működtünk ma. Furcsállom, hogy csak hármat lehet cserélni, ez pedig nálunk hatványozottan fontos, hiszen keretünkben ritka az olyan játékos, aki egy hét alatt három mérkőzést játszott volna korábban.

Forrás: http://szentlorincse.hu/


GYIRMÓT FC GYŐR – SZOMBATHELYI HALADÁS 2-1

Mérkőzés adatlap


SZOLNOKI MÁV FC – BUDAÖRS 1-0

Mérkőzés adatlap

Márkus Tibor:
Magunkhoz mérten nem játszottunk jól, ám a játékot tekintve még így is ellenfelünk fölé kerekedtünk. Sokkal több helyzetet dolgoztunk ki, ám a befejezéseknél pontatlanok voltunk, ez pedig megbosszulta magát s végén.

Forrás: https://bsc1924.com/

www.eredmenyek.com

Be the first to comment

Leave a Reply