Összefoglaló. NB II, 2020/2021. 5. forduló

5 forduló után az Ajka és a Gyirmót együttese áll a feljutó helyeken. Több óriási meglepetés született ebben a fordulóban. 80 percig gyakorlatilag semmit sem mutatott a Vasas és kétgólos hátrányba került a Haladással szemben, ennek ellenére a piros-kékeknek végül sikerült döntetlenre menteniük a meccset. A Debrecen még rosszabbul járt, hiszen elbukta a gyirmóti rangadót. Edzőváltást ért az ETO dorogi veresége. Továbbra is szenved a Szeged, mindent elmond a jelenlegi helyzetről, hogy Bognár György az idegenbeli győzelem ellenére egyáltalán nem volt megelégedve a budaörsi labdarúgók játékával. Kiköszörülte a múltheti csorbát a Barcika, megszerezte első győzelmét a DEAC. Az ajkai Rétyi Róbert mesterhármast ért el, de Nagy Mihály Krisztián is a szentlőrinci hálóba talált.


2020.08.23. (vasárnap) 15:00 óra

VASAS FC – SZOMBATHELYI HALADÁS 2-2

Mérkőzés adatlap


2020.08.23. (vasárnap) 17:30 óra

SOROKSÁR SC – KOLORCITY KAZINCBARCIKA 0-2

Mérkőzés adatlap


DOROGI FC – WKW ETO FC GYŐR 2-0

Mérkőzés adatlap

Tuifel Péter: Kevés jó periódusunk volt, s bár a védekezésünk alapvetően jól működött, két alkalommal kihagyott a figyelmünk, elöl pedig sajnos nem alakítottunk ki nagy helyzeteket. Csalódott vagyok, a játék minden elemében sokat kell javulnunk a folytatásra. Forrás: https://www.eto.hu/


DEBRECENI EAC – NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 1-0

Mérkőzés adatlap

Balogh Pál: Nehezen indult a találkozó, eléggé átadtuk a területet a vendégeknek, akik sok pontrúgást is elvégezhettek, ami magában hordozta a gólt. A hatvanadik perctől átvettük a játék irányítását, több támadást tudtunk vezetni, egy szép akció végén pedig megszereztük a győztes gólt. Úgy gondolom, ez a szív diadala volt. Nagyot küzdöttek a srácok, az egész csapatot szeretném kiemelni. A legfontosabb feladatunk az volt a találkozó előtt, hogy mentálisan felkészítsük az együttest, ugyanis négy vereség után nem könnyű felállni egy újoncnak. Bízom benne, hogy szeptembertől vissza tudunk térni a Dóczy utcai stadionba, ami igazi katlan lehetne

Gálhidi György: Sérülés miatt alapembereink hiányoztak, és a DEAC meglepett bennünket a szerkezeti felállásával az elején. Ennek ellenére az első félidőben megvoltak a helyzeteink, ott kellett volna gólt rúgnunk. A szünet után nem tudom mi történt, eddig mindig megnyertük a második játékrészt, most ez nem sikerült. Kevés volt a jó egyéni teljesítmény, szégyellem magam, hogy cserben hagytunk a szurkolóinkat, a klubunkat, és most szerencsénk sem volt.

Forrás: https://deac.hu/ Nyíregyháza Spartacus FC


2020.08.23. (vasárnap) 19:00 óra

PÉCSI MFC – BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 0-0

Mérkőzés adatlapKAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC – AQVITAL FC CSÁKVÁR 2-2

Mérkőzés adatlap

Waltner Róbert: Az első félidőben nem játszottunk jól, de megszereztük a vezetést. Egy edző nem is kívánhat jobbat, hogy bő félórányi játék után két góllal vezessen csapata. Ami ezután történt, azt meg kell fejteni. Heti szinten keressük a megoldást, a játékosok edzésmunkája jó, de ez már az ötödik mérkőzés, hogy nem nyertünk. Kettő egynél több száz százalékos ziccerünk volt, de nem zártuk le a meccset, ez pedig megbosszulta magát.

Visinka Ede: Szurkolóink szerint minden bizonnyal veszítettünk két pontot, hiszen a második félidőben számtalan helyzetet elhibáztunk, az utolsót például nem sokkal a lefújás előtt Daru Bence. Én ugyanakkor úgy értékelem, hogy két gólos hátrányból álltunk talpra és kényszerítettük igazi ki-ki meccsre vendéglátónkat. Mindkét együttes megszerezhette volna a győzelmet, hiszen a második félidő elején, 2-1-es hazai vezetésnél a zöld-fehérek lábában volt a harmadik gól, míg mi 2-2 után vihettük volna be a döntő találatot. Ennek fényében szerintem szereztünk egy pontot, méghozzá roppant fontos pontot. Ez az eredmény, illetve ahogy elértük azt, hitet kell, hogy adjon a folytatásra.

Forrás: Kaposvári Rákóczi FC http://aqvitalfc.hu/


FC AJKA – SZENTLŐRINC 4-0

Mérkőzés adatlap


SZEGED-CSANÁD GROSICS – BUDAÖRS 0-2

Mérkőzés adatlap

Dr. Dobos Barna: Próbáltunk sokat tenni azért, hogy győzzünk, de kár ilyenkor bármit is mondani, magyarázkodásnak tűnne. Nem tudtunk pontokat szerezni, még pontot se, annak ellenére, hogy nyerni szerettünk volna. Sajnos védelemben hibáztunk, illetve a helyzeteinket, amiket kidolgoztunk azokat nem tudtuk értékesíteni, még a 11-est sem. Próbálunk ebből kijönni és minél hamarabb győzni. Debrecenben egyértelműen nem mi leszünk az esélyesek, de fel kell ebből állnunk, nincs más lehetőségünk.

Bognár György: Az eredménnyel elégedett vagyok, a győzelem rendben van, de a csapatom teljesítménye, az összkép gyenge volt. Talán a leggyengébb az idényben. Az akarás rendben volt, de a futball minősége a saját csapatomnál nem volt megfelelő. Keveset láttam a megbeszéltekből.

Forrás: https://www.szeged-grosicsakademia.hu/ Budaörsi Sport Club Labdarúgó Szakosztály


GYIRMÓT FC GYŐR – DEBRECENI VSC 1-0

Mérkőzés adatlap


SZOLNOKI MÁV FC – BFC SIÓFOK 3-1

Mérkőzés adatlap


Be the first to comment

Leave a Reply