Összefoglaló. NB II, 2020/2021. 7. forduló

Mindössze 4 pont különbség van az 1. és a 11. helyen álló csapat között. Nem bírt egymással a Vasas és a Debrecen. Megszerezte első győzelmét a Szeged. Egy ötöst lőtt Ajkán a Budaörs. A PMFC nyerte a Baranya megyei rangadót. Dorogon hagyott 3 pontot az ETO.


2020.08.29. (szombat) 18:15 óra

VASAS FC – DEBRECENI VSC 1-1

Mérkőzés adatlap


2020.08.30. (vasárnap) 17:30 óra

SOROKSÁR SC – AQVITAL FC CSÁKVÁR 4-3

Mérkőzés adatlap


GYIRMÓT FC GYŐR – SZOLNOKI MÁV FC 1-1

Mérkőzés adatlap


DOROGI FC – BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 0-2

Mérkőzés adatlap


DEBRECENI EAC – WKW ETO FC GYŐR 3-2

Mérkőzés adatlap

Balogh Pál: Úgy gondolom, hogy az első félidővel sem volt probléma és mezőnyben inkább mi alakítottunk ki helyzeteket, míg az ellenfél majdhogynem helyzet nélkül vezetett kettő-nullára. A második félidőre sikerült levetkőznünk azt a kishitűséget, ami addig jellemzett minket. A fiúk megfogadták, amit kértem tőlük és fontos volt, hogy gyorsan sikerült szépítenünk, ezt követően pedig kontrolláltuk a játékot. Ezzel a győzelemmel még nem vagyunk ki a vízből, mert egyes szakmai problémák továbbra is fennállnak, de bízom benne, hogy ebben is lesz előrelépés és a fiúk végre elhiszik magukról, hogy képesek győzni.

Király József: Az első félidőben rendben volt a játékunk, hiszen idegenben kettő-nullára tudtunk vezetni. Ez az eredmény a legveszélyesebb és a félidőben megbeszéltük, hogy a szünet utáni tizenöt-húsz percet ki kell húznunk kapott gól nélkül, de már a másodikban szépített az ellenfél. Ez őket feldobta, minket lebénított és átvették a kezdeményezést, míg mi futottunk az események után. Ilyen könnyen mégegyszer nem tudnánk nyerni, így azonban itthagytunk három pontot. Amit hét közben felépítettünk, azt most teljesen leromboltuk.

Forrás: https://www.eto.hu/2020.08.30. (vasárnap) 19:00 óra

PÉCSI MFC – SZENTLŐRINC 2-0

Mérkőzés adatlap


KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC – SZOMBATHELYI HALADÁS 0-0

Mérkőzés adatlap

Waltner Róbert: Az elmúlt mérkőzések alapján a Haladás volt a legerősebb ellenfelünk, nehéz volt ellene játszani. Örülök, hogy védekezésben és hozzáállásban is előre léptünk, fegyelmezettek voltunk. A tizenegyesnél sem volt rossz a védekezésünk, véletlenül ért a labda a játékosunk kezéhez. Megjegyzem, hasonló szituáció után pár perccel korábban nem kaptunk büntetőt. Sokat tettünk azért, hogy kapott gól nélkül hozzuk le a mérkőzést. A támadójátékunk ezúttal nem volt annyira jó, mint korábban, de az ellenfél is fegyelmezetten védekezett.

Forrás: Kaposvári Rákóczi FC


FC AJKA – BUDAÖRS 1-5

Mérkőzés adatlap

Kis Károly: Nagyon csalódottak vagyunk, szerettünk volna bravúrt végrehajtani és előkelő helyen lenni a fordulót követően. Gyorsan talpraálltunk az első gól után, s voltak lehetőségeink, melyek kimaradtak. A második bekapott gól után sajnos szétestünk. Bíztunk az egyenlítésben, viszont nagy területeket hagytunk az ellenfélnek, melyet meg is büntetettek a vendégek, de a játékosaimra nem lehet panasz, ma is mindent megtettek.

Bognár György: Az első félidő alapján nem gondoltam volna, hogy ez lesz a vége, jó csapatnak tartom az Ajkát, de nagyon örülünk a sikernek. Ma nem tudtunk komoly mezőnyfölényt kialakítani, mint a Vasas ellen, rapszódikus néha a teljesítményünk, de ezért vagyunk , hogy a nézőink jól szórakozzanak.

Forrás: veol.hu/sport, https://fcajka.hu/


SZEGED-CSANÁD GROSICS – BFC SIÓFOK 2-1

Mérkőzés adatlap


NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC – KOLORCITY KAZINCBARCIKA 1-0

Mérkőzés adatlap


Be the first to comment

Leave a Reply