Siófokon Gál István marad a vezetőedző. Elkezdődött a felkészülés


A BFC Siófok hivatalos oldala beszámolt arról, hogy a csapat megkezdte a felkészülést a 2020/2021-es bajnoki szezonra.

A BMI mérést követően átmozgatással, labdatartással és futógyakorlatokkal hangoltak a játékosok az előttük álló hetek edzés programjára. Az első hét folyamán rendkívül intenzív tréningek voltak, minden nap sokat dolgozott a csapat, ami szombaton egymás közti játékkal fog zárulni.

Fotó: BFC Siófok hivatalos oldala

Gál István marad a vezetőedző, és továbbra is segíteni fogja munkáját Csordás Csaba pályaedzőként, valamint Biró Imre kapusedzőként.

A játékosállományban, ahogy az átigazolási időszakok során lenni szokott, biztosan lesznek változások. A meglévő kerettel zajlanak az egyeztetések a folytatással kapcsolatban.

Bora György Békéscsabán folytatja pályafutását, Csilus Tamás a Szombathelyi Haladáshoz, Jánvári Gábor pedig Nyíregyházára igazol. Távozik Lorentz Márton is, ő a Paksi FC játékosa lesz, és az atomvárosiakhoz kölcsönből visszatér Kővári Róbert is. Az is biztossá vált, hogy Beliczky Gergő sem marad Siófokon.

Hétfőtől próbajátékosok is részt vesznek az edzéseken, a Budapest Honvéd MFA-tól 6 fiatal érkezett azzal a céllal, hogy meggyőzzék tehetségükről a szakmai stábot.

A felkészülés során 8 edzőmérkőzés van tervben. Pályára lépnek a Balassagyarmat és a Kozármisleny ellen, majd a Haladás jön Siófokra. Július 11-én a Magyar Kupa győztes Budapest Honvéd otthonába látogatnak, ezt követően újabb hazai találkozók következnek a Gyirmót, majd egy napon a Csákvár és Lipóti Pékség SE ellen. A bajnoki rajt előtt még két találkozó szerepel a programban: a tavasszal remek teljesítményt nyújtó Zalaegerszeghez utazunk, végül a bajnoki főpróba az NK Nafta Lendava otthonában lesz – a szlovén csapat bejutott a Szlovén Kupa fináléjába.

Be the first to comment

Leave a Reply