Soroksár SC-ETO FC 2-2 (1-1)


A Merkantil Bank Liga 24. fordulójában csapott össze a Soroksár, és az ETO. Az augusztusi odavágón is ugyanígy 2-2-es döntetlen született, ugyanakkor az a mérkőzés nem volt ennyire látványos. Az ETO a tavaszi szezont tekintve továbbra is nyeretlen. A mai meccsen Klausz László vezetőedzőnek nélkülöznie kellett például Priskin Tamást, aki 5 sárga lapot gyűjtött össze ezért, a mai meccset ki kellett hagynia. A Soroksár talán elégedetebb lehet a mai döntetlennel, de most már mind a két csapatnak a következő hétre kell készülnie. A mérkőzés összképét tekintve igazságos döntetlen született, ugyan az ETO több és veszélyesebb helyzeteket dolgozott ki, de pl. az ETO első gólja vitathatóan szabálytalanság elkövetése után született.

Egymás elleni mérleg a SofaScore szerint a meccs után

Információk

Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep. V.: Nagy N. (Szilágyi, Nagy V.).

Soroksár SC: Varga Á. – Nagy O. (Ternován 46′), Gyömbér, Valencsik, Csontos, Haris, Korozmán (Kovác 86′), Csernik, Lőrinczy, Redzic (Magyari 72′), Lovrencsics. Vezetőedző: Lipcsei Péter.

ETO FC: Fadgyas – Kiss M., Csonka, Fodor, Forgács, Tuboly, Vitális, Vernes, Berki (Múcska 89′), Bacsa (Farkas B. 77′), Óvári. Vezetőedző: Klausz László.

Gsz.: Csontos (11’), Gyömbér (69’) ill. Vernes (13’), Kiss M. (72’).

1. félidő

Először a Soroksár veszélyeztetett, a 8. percben Redzic próbálkozott, de a labda elkerülte a kaput. A 11. percben viszont már nem volt szerencséje az ETO-nak. Egy szöglet utáni fejest Fadgyas még védett,de a kipatannót Csontos értékesítette, ezzel megszerezte a vezetést a Soroksár.

A 13. percben viszont egyből válaszolt a vendég gárda. Egy felszabadítás után feltehetőleg szabálytalanul szerzett labdát Berki, ezután beadta, és Vernes védhetetlenül talált a hálóba.

Kép: ETO FC

2. félidő

Az 54. percben Bacsa Patrik adott le egy lövést a tizenhatos vonalától, amit Varga bravúrosan hárított. Néhány perccel később ismételten nagyot kellett védenie a hazai kapusnak, mindezt Óvári lövése után.
A másik oldalon is szükség volt egy védésre a 66. percben amikor Korozmán erős lövését védte Fadgyas kapus. A 69. percben egy szögletből talált be Gyömbér. Ezzel 2-1-re módosult az állás. A 90. percben egy szabadrúgásból másodszor is egyenlített az ETO, Kiss Máté gyönyörű szabadrúgásgólját még valószínűleg fogjuk látni néhányszor. Ezután még próbálkozott az ETO de már nem sikerült gólt szerezni, így osztoztak a pontokon a csapatok, talán igazságosan. Jövő héten folytatás mindkét csapat számára.

Szerző: Trunkó Kristóf

Be the first to comment

Leave a Reply