Soroksár – Vasas 5-3. Kibuktak a Vasas drukkerek


Nem tisztünk eldönteni, hogy ki a felelős érte, de úgy tűnik, hogy hiába minden fogadkozás, a következő bajnokságra is marad majd az NB2-ben az angyalföldi együttes. A soroksári mészárlás teljes terjedelmében itt nézhető meg.

Szanyó Károly a http://www.vasasfc.hu/ oldalon így értékelte a mérkőzést:

– Nem tudtunk megszakítani a sormintát, győzelem után megint vereség következett. Fel kellene nőni a feladathoz, voltak olyan periódusai a mérkőzésnek, amikor lélektelenül, szív nélkül játszottunk. Amikor pedig magára talált a csapat, egyéni hibák miatt kaptunk gólokat. A Soroksár megérdemelten nyert. Úgy mentek bele minden párharcba, mintha a bajnoki címért játszanának, nálunk ezt nem mindenki tette meg sajnos.


Körülnéztük az angyalföldiek Facebook oldalán. Úgy látszik hogy az hogy öt gólt kaptak, a szurkolók egy részénél kiverte a biztosítékot. Néhány hozzászólást változtatás nélkül közreadunk:Nem akarnak ezek feljutni!!!! Mikor egy kicsi esélyt is érzek, hogy na most talán, akkor mindig kikapnak!!!!! Szégyen ez, nem vagytok méltók a Vasas címer viselésére!!!!😢


Szanyó, ezt jól odatettétek a karácsonyfa alá! Kapott gólok tekintetében első háromban vagyunk. Egy egész csapatot nem lehet lecserélni, de egy sikertelen edzőt le kell! Boldog Karácsonyt!


A Soroksárnak gratula, megérdemelten nyertek, látszott, hogy Ők akartak is /kár volt olyan lelkesen emlegetni az 5:2-es meccset../. Ezzel szemben a mieink mintha csak egy kis edzésen lettek volna.. küzdeni akarás nulla.. továbbra is rengeteg eladott labda – vagdalózás, a védelmet inkább hagyjuk is.. amit végképpen nem értettem, hogy nem látja egy szakvezető azt már az első félidőben, hogy középen erőltettek mindent sikertelenül és csak a végén a cserék után próbálkoztak a széleken, amikor már késő.. siralmas.. Persze Hajrá Vasas, de azért most már lépni kellene valamit! Az emlékekből nem lehet megélni örökké..


Nagy edzői hiba volt döntetlen állásnál lecserélni Vicziánt, megbomlott a védelem egysége és egymás után kaptuk a gólokat. Télen meg kell erősíteni a védelmünket, másképp tavasszal sem tudunk előbbre jutni.


Vereség. Már sajnos immunisak vagyunk rá. De most nem simán kikaptunk, hanem tönkrevertek minket! Hogy nem sül le a szégyentől a bőr azok képéről, akik ide juttatták szeretett Csapatunkat! Vezetőség, edzők, játékosok… Egy másik kultúrában már jónéhányan éreznék magukon a fizikai törődést….


A játékosok nagy része úgy tud nekünk kellemes ünnepeket szerezni ha tavasztól nem Vasas mezben látjuk!

Be the first to comment

Leave a Reply