Szerződést bontott Gálhidi Györggyel a Kazincbarcika


Forrás: http://www.nemzetisport.hu/

A klub azonnali hatállyal szerződést bontott velem, nincs szó közös megegyezéses elválásról – ecsetelte az NSO-nak Gálhidi György. – Összesen egy és negyed évet töltöttem el a klubnál; az előző bajnokságban mutatott produkcióval és az elért kilencedik helyezéssel elégedettek lehetünk, de a nyáron nem sikerült jól megerősíteni a csapatot, és az ősszel a vártnál gyengébben szerepeltünk. Sajnos az előző négy bajnokiból hármat elveszítettünk.”

A 2019-es évből hátralévő két bajnokin a Gálhidi György mellett másodedzőként dolgozó Dzurják József irányítja a Kazincbarcikát. A 21 ponttal a 15. helyen álló borsodiak a Soroksárral és a Békéscsabával találkoznak még idén.

A barcikaiakhoz kapcsolódó, klubhonlapon megjelent hír, hogy a hazai mérkőzéseit 2017 nyara óta albérletben, Tiszaújvárosban és Putnokon játszó csapat hamarosan, a tervek szerint jövő februártól hazaköltözhet Kazincbarcikára. A stadion felújítása remekül halad, már megépültek a hazai és vendég lelátók, a beléptető kapuk és elkészült az új centerpálya, új gyeppel, automata öntözőrendszerrel. A többi munkálatra jövőre kerül sor.

Be the first to comment

Leave a Reply