Tovább erősödött a Vasas! Csatlakozott a csapathoz Pátkai Máté és Otigba Kenneth

Forrás és fotó: http://www.vasasfc.hu/


Nagy Miklós, sportigazgató:
-Otigba Kenneth és Pátkai Máté személyében két válogatott, jelentős élvonalbeli és nemzetközi tapasztalattal rendelkező labdarúgóval erősítettük meg csapatunk tengelyét a védelemben és a középpályán a nyári átigazolási szezon utolsó napján.

Pátkai Máté, a Vasas FC frissen igazolt játékosa:
– Két héttel ezelőtt még nem gondoltam volna, hogy klubváltásra kerül sor a pályafutásomban. Éreztem, hogy új impulzusra van szükségem, váltani szerettem volna, így a Vasas megkeresésekor nem gondolkodtam sokat, Nagy Miklós sportigazgatóval néhány óra alatt megállapodtunk. Életem során mindig jól döntöttem, utólag ezt az élet is igazolta. Most olyan klubhoz igazolok, ahol újra vannak komoly célok, az eddigi lépéseimnél is mindig ez motivált. A Vasassal közös célom, hogy feljussunk az élvonalba, hangsúlyt fektessünk az építkezésre. Nem érzem visszalépésnek a döntésemet, hiszen néha egyet hátra kell lépni ahhoz, hogy kettőt léphessünk előre.

Otigba Kenneth, a Vasas FC frissen igazolt játékosa:
– Az átigazolási időszak határideje rám nem vonatkozott, így a döntésemmel kapcsolatban nyomás sem volt rajtam. A klub filozófiáját és céljait látva kiderült számomra, hogy mindez egyrészt egyezik a saját gondolataimmal, másrészt a munkámmal talán én is segíthetem az előrelépést. A Vasasnak nem a másodosztályban a helye, a múltjához méltó első osztály kivívása pedig kifejezetten motiváló számomra. Várom az előttünk álló időszakot, s hiszem, hogy kellő munkával, alázattal és energiával megvalósíthatjuk a céljainkat.

Be the first to comment

Leave a Reply