Új stadion épülhet Nyíregyházán

Forrás: https://www.napi.hu/


A közbeszerzési felhívást az ajánlatkérő BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. tette közzé az uniós közbeszerzési közlönyben.Új stadion épülhet Magyarországon

Eszerint a 8150 fős fedett nézőterű stadion megfelel majd az MLSZ-C és az UEFA-II követelményeinek. A létesítmény bruttó szintterülete 12 200 négyzetméter, a sportpálya alapterülete pedig 10 160 négyzetméter lesz.

A majdani nyertes feladata magában foglalja az építési engedély megszerzéséhez szükséges tervezési feladatokat és az építési engedély megszerzésének ügyintézését, a kivitelezéshez szükséges összes kiviteli tervezési feladatok elvégzését, továbbá a rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban történő kivitelezést. Minderre 900 munkanap áll a rendelkezésére. A becsült ellenértéket nem közli a felhívás.

Fotó: https://beregihirek.hu/

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben épületek tervezési és/vagy építési és/vagy felújítási és/vagy átalakítási és/vagy bővítési munkáinak kivitelezéséből legalább nettó 10 milliárd forint árbevétele származott.

Az ajánlattételi határidő november 9. Az értékelésnél 70 súlyszámmal szerepel az ár és 30 súlyszámmal a minőség.

Be the first to comment

Leave a Reply