Angliával és Lengyelországgal kerültünk egy csoportba a vb-selejtezőn. Miként látják esélyeinket az NB2-es játékosok?


A nyereményeket a www.focifan.hu weboldal ajánlotta fel.

Betkó Tamás interjúja, amellyel részt vesz az Interjúversenyben

Hétfőn tartották meg a svájci Zürichben a 2022-es labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőinek sorsolását. A magyar válogatott Anglia, Lengyelország, Albánia, Andorra és San Marino társaságában az I-csoportba került. A katari világbajnokságot 2022. november 21. és december 18. között rendezik meg.

Megkérdeztünk néhány orosházi kötődésű sportembert, hogy mi a véleménye a magyar labdarúgó-válogatott vb-selejtezős csoportjáról?

Lustyik Levente, a Gyirmót labdarúgója: Úgy gondolom az elmúlt évben sokat lépett előre a válogatottunk, több nálunk papíron erősebb csapat ellen is sikereket tudott elérni. Jó csoportba kerültünk, ahol az angolok a legesélyesebbek, de kiegyensúlyozott teljesítménnyel meglepetést okozhatunk. A lengyelekkel ki-ki meccsre számítok, a többi meccset viszont hozni kell a jó eredmény érdekében.

Silye Erik, a Vasas labdarúgója: Alakulhatott volna jobban is a sorsolás, de úgy gondolom kiegyensúlyozott teljesítménnyel, a kötelező meccsek abszolválásával és egy-egy meglepetéssel elcsíphetnénk a második helyet, viszont a realitás sajnos csak a harmadik hely.

Petneházi Márk, a Budaörs labdarúgója: Bár papíron van két erősebb válogatott a csoportban, de már többször bizonyították a mieink, hogy ez nem jelent semmit, tudunk meglepetéseket okozni. Bizakodó vagyok!

Fotók forrása: gyirmotfc.hu, vasasfc.hu, bsc1924.com

Be the first to comment

Leave a Reply