Csörgő Raul célja, hogy NBI-ben szerepelhessen


A Diósgyőr-Szolnok mérkőzés után beszélgettünk Csörgő Raullal, akivel fél éves kölcsönszerződést kötött a Szolnoki MÁV FC. A hétvégén a DVTK-val csaptak össze és meg is tudták őket szorongatni. Fogadjátok szeretettel a vele készült interjúnkat. Csörgő Raulnak pedig köszönjük szépen a válaszait, és további sok sikert kívánunk neki a pályafutásához, hosszú út áll még előtte.

🎤- Szezon közben igazoltál Szolnokra. Most jól érzed magad Szolnokon? Kifejtenéd bővebben a véleményedet?

⚽️- Fél évre kerültem kölcsönbe Szolnokra Nyíregyházáról, eddig teljesen jól érzem itt magam. Voltak ismerőseim, volt csapattársaim a csapatban, így könnyebben ment a beilleszkedés is. A körülmények teljesen rendben vannak, boldog vagyok, hogy itt lehetek.

🎤- Mit gondolsz a Szolnok eddigi teljesítményéről, hányadik helyen fog végezni a Szolnok szerinted?

⚽️- Ami azt illeti, sajnos a jelenleg elfoglalt pozíció a tabellán senkinek nem tetszik Szolnokon, és az a cél, hogy bent maradjon a csapat, remélem tudom segíteni ebben a csapatot.

🎤- Vasárnap 3-2-es vereséget szenvedtetek a bajnokesélyes Diósgyőrtől. Mit gondolsz a meccsről? Volt esetleg benne több is?

⚽️- Szerintem jól játszott a csapat, kimondottan a második félidőben, de az egész meccset végig küzdötték a srácok, és egyáltalán nem voltak megilletődve a bajnokesélyes otthonában. Persze azt mondom, hogy amiket kaptunk gólok elkerülhetőek lettek volna, de azért nekünk is volt szerencsénk a második gólunknál. Összességében egy x-et megérdemeltünk volna.

🎤- Még csak 19 éves vagy, és az NBII-ben játszol. Mi a célod a jövőt tekintve, és szerinted ebből mi teljesülhet?

⚽️- Mindenképpen NBI-ben szeretnék játszani, és nagy vágyam, hogy kipróbálhassam magam külföldön is később, de addig még rengeteget kell dolgoznom és fejlődnöm. Remélem minden célom teljesül ebből. Ezért dolgozok.

Szerző: Trunkó Kristóf

Be the first to comment

Leave a Reply