INTERJÚ KÉKESI ALEXANDERREL


Kékesi Alexandertől kérdeztem, aki jelenleg a Budaörs játékosa. 27 éves védő, a tavalyi szezonban 4 gólt szerzett.

kép: Budaörs Facebook Oldal

🎤- A Budaörs nem igazán kapta el a rajtot, viszont még rengeteg mérkőzés hátra van. Mit gondolsz, lehet javítani a játékon és előrébb lépni a tabellán?

⚽️- Sajnos tényleg nem indult jól a szezon. Minden évben meg kell küzdenünk a nagy játékoskeret változással most egyelőre ez több időbe telik. Viszont még nagyon sok meccs van hátra, tudjuk hogy milyen erőt képviselünk és természetesen előre szeretnénk lépni.

🎤- Egy személyes kérdésem lenne, az új stadion neked elnyerte a tetszésedet? Otthonosabban érzitek magatokat, mint amikor Tatabányán kellett játszanotok?

⚽️- A stadion nagyon szép. Jó érzés végre sajátunknak mondani egy ilyen létesítményt. Reméljük az eredmények is megjönnek idővel. Tatabányán sok szép győzelmünk volt, itt is ez is célunk.

🎤- Egyénileg mik a céljaid a jövőt tekintve?

⚽️- Szeretnék továbbra is meghatározó játékos lenni a csapatban. Az előző szezonban a védő munkám mellett sikerült 4 gólt is szereznem, és egy párat előkészítenem. Idén is szeretnék hasonló teljesítményt felmutatni.

🎤- Van-e példaképed avagy kedvenc csapatod nemzetközi szinten?

⚽️- Bayern München szurkoló vagyok. Nagyon tetszik a játékstílusuk. Megdöbbentő nézni hogy ugyanaz a sportág, mégis mennyivel más felfogást és minőséget képvisel egy ilyen klubnál. Példaképem külföldről nincsen. Legnagyobb példaképem a nagyapám volt, sportolói karrierjét tekintve, és emberileg is. Többek között a Vasasban 4x lett magyar bajnok, ifjúsági Európa bajnok.

🎤- Mit üzennél a Budaörsi szurkolóknak?

⚽️- Adjanak egy kis időt nekünk. Nagyon örülünk hogy ilyen sokan kint vannak mindig. Az elmúlt évek sikereit csak úgy tudjuk megismételni ha ők is velünk vannak.

🎤- És néhány független kérdés a focitól. 😃 Kedvenc étel/ital? Labdarúgáson kívűl a kedvenc időtöltésed? Milyen zenéket szeretsz?

⚽️- Kedvenc étel a halászlé, kedvenc italom: gyümölcslé, illetve alkoholt tekintve belga-német sör. Kedvenc időtöltésem: Túrázás a kutyámmal és a barátnőmmel, és nyilván egy kis online gamerkedés. Főleg rap és hip-hop amit hallgatok, néha egy kis rock, de minden jöhet hangulattól függően.

Kékesi Alexandernek nagyon köszönöm a válaszokat.

Szerző: Trunkó Kristóf


Be the first to comment

Leave a Reply