INTERJÚ GEIGER NORBERTTEL – A PMFC JÁTÉKOSÁVAL

A PMFC játékosának tettem fel néhány kérdést. Néhány válaszán meglepődtem 😱


🎤- A tavalyi szezonban nem sokon múlt a feljutás, idén szerinted megvan az esély erre?

⚽️- A tavalyi szezont mint feljutó csapat csak élvezni tudtuk, elég hamar felvettük az NBII ritmusát és a csapat ugyanolyan jól szerepelt mint az NBIII-ban. Ott sikerült a feljutás, itt viszont a végére lemaradtunk a feljutó és a dobogós helyekről. Nagyszerű teljesítmény volt, ugyanilyen vagy akár egy picivel jobb szezont szeretnénk idén is.

🎤- A tavalyi szezont ahhoz képest, hogy feljutó csapat volt a Pécs, elég jól kezdtétek. Idén is nyilván örülne a pécsi közönség ha elkapnátok a rajtot. Szerinted mennyire fontos egy jó rajt? Motivációt ad, vagy csak nagyobb teher, ha pl. vezetitek a tabellát, de csak néhány ponttal?

⚽️- Minden mérkőzés ugyanolyan fontossággal bír, viszont az első meccseket ha győztesként hagyod el tudnak egy olyan pozitív hullámot adni a csapatnak ami sokáig kitart. Természetesen a győzelem mindig jó hangulatot eredményez mind az öltözőben mind a szurkolóknak.

🎤- A pécsi szurkolótábor az NBII-es átlagnál nagyobb, és nyilvánvalóan az új szezonban is veletek lesznek. Mit üzennél nekik?

⚽️- A szurkolótábor elég sok pluszt adott nekünk az NBII elején, utána sajnos nem lehettek ott élőben a meccseken. Mi értük vagyunk és szeretnénk őket a lehető legboldogabbá tenni a szezonban! Remélem minél többet tudunk együtt örülni a győztes meccsek után.

🎤- Egy személyes kérdés: Külföldi kedvenc csapatod van-e esetleg ?

⚽️- Kedvenc csapatom nincs. Szeretem nézni a gyors játékú csapatokat, ahogy védekezésből váltanak támadásba, de szívesen megnézek egy sokpasszos Barcelona meccset is.

képek: pmfc.hu

Trunkó Kristóf

Be the first to comment

Leave a Reply