INTERJÚ LŐRINCZY ATTILÁVAL- A SOROKSÁR JÁTÉKOSÁVAL

Lőrinczy Attilát kérdeztem, aki a Soroksár játékosa a szezon kezdete óta. A Kecskemét ellen ő szerezte a második gólját a Soroksárnak.

🎤- A Soroksár nem igazán kezdte jól a szezont, 2 mérkőzés alatt 1 pont, illetve egy elég nagyarányú vereség a Kecskeméttől. Mit gondolsz, a hibák korrigálhatóak, és feljebb fogtok lépni a tabellán? Kb. hányadik helyet tippelsz a csapatnak a szezon végére?

⚽- Nem úgy mondanám, hogy nem kezdtünk jól, mert az első meccsen a Siófok ellen egész jól játszottunk csak nem sikerült gólt szereznünk. A második meccsen sajnos nagy hibákból kaptunk gólokat amelyekből nem tudtunk már felállni. Ezeket a hibákat a héten megbeszéltük és reméljük hogy többet nem jönnek elő. De biztos vagyok benne hogy tanultunk belőle és feljebb fogunk lépni a tabellán és elkezdünk meccseket nyerni!

Kép: Soroksár SC youtube csatornája

🎤- A Kecskemét ellen a Te góloddal szépített a Soroksár 4-2-re. Ez valamelyest azért pozítív lehet neked. Ugye a tavalyi szezon egészében szereztél összesen 1 gólt. Idén hajtasz arra, hogy minél több gólt lőjj, vagy úgy vagy vele, hogy a csapat teljesítménye a fontosabb?

⚽- Úgy vagyok vele ha jól szereplünk akkor nekem is jönnek majd a gólok, gólpasszok!

🎤- Amikor elkezdtél futballozni, mi motivált? Mik voltak a céljaid, ezekből mik teljesültek, és mik nem?

⚽- A fő motivációm az hogy imádok focizni és azt csinálhatom amit szeretek. Célom az hogy minél magasabb szinten játsszak. Előrébb is tarthatnék a karrieremben de próbálok tanulni a hibáimból és újra a legmagasabb osztályban szeretnék játszani.

A válaszokat köszönöm Lőrinczy Attilának!⚽

Trunkó Kristóf

Be the first to comment

Leave a Reply