Kupa továbbjutás után. Kertész Tamás Ajkán is győzelmet vár a DEAC-tól


A nyereményeket a www.focifan.hu weboldal ajánlotta fel.

Trunkó Kristóf interjúja, amellyel részt vesz az Interjúversenyben

Fotó: www.deac.hu
  • Jelen pillanatban rossz szériában van a DEAC. Szerintem több van bennetek, vasárnap lehet javítani az Ajka ellen?
  • Teljes mértékben. Meríteni kell a hétközi kupameccsen kivívott győzelemből, hiszen hosszú idő után végre pozitív eredményt sikerült elérnünk. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy Ajkán is győztesen hagyjuk el a pályát a mérkőzés lefújása után. A következő 3 mérkőzés vízválasztó lehet a szempontunkból, hiszen akár fel is zárkózhatunk az előttünk levő csapatokra, ami óriási lökést adhat a válogatott szünet utáni további mérkőzésekre.
  • Mit jósolsz a Magyar Kupában a csapatodnak? Mi lenne ott a célotok?
  • Konkrét célt nem fogalmaztunk meg magunkkal szemben, nyilván szeretnénk minél tovább jutni, minél jobb eredményt elérni. De elsősorban a bajnokságra fogunk koncentrálni, ahol nem lehet más a célunk, mint a bentmaradás kiharcolása. Minden erönkkel azon leszünk, hogy ezt sikerüljön elérni.
  • Mi a célod, amit el szeretnél érni a pályafutásod hátralévő részében? Teszem azt egy NBI-es vagy egy külföldi csapathoz igazolni?
  • Nyilván szeretnék meg az első osztályban játszani, 1-2 éven belül szerintem kirajzolódik, hogy lesz-e erre meg lehetőségem. Most elsődlegesen az a cél hogy a DEAC-ból egy stabil NBII-es csapat legyen, és ebben tudjam a klubot segíteni.

Be the first to comment

Leave a Reply