Új év, új Haladás alakul. Séllei Árpád ügyvezetővel beszélgettünk


Fotó: http://www.savariaforum.hu/

– Az ősz folyamán folyamatosan negatív híreket hallottunk a Haladás anyagi helyzetéről, miközben ezzel párhuzamosan a csapat szereplése is messze elmaradt a várakozásoktól. Voltak olyanok, akik előrevetítették, hogy megvan a harmadik kieső, sőt olyan vélemények is elhangzottak, hogy az sem biztos hogy egyáltalán be fogják tudni fejezni a bajnokságot. Az év vége óta viszont úgy tűnik mintha reménytelibb lenne a helyzet. Bejelentették, hogy Mátyus János lesz az új vezetőedző, és négy játékost leigazoltak. Mi az igazság a csapat körül? Bizakodhatnak a szurkolók?

– Természetesen bizakodhatnak, a tavalyi év nagyon rosszul alakult, minden rossz megtörtént. De most új év kezdődött, új Hali alakul.

– 16 fordulóval a vége előtt hat pont a hátrány a még bennmaradó helyektől. Alkalmasnak tartja az együttest a kiesés elkerülésére?

– Próbálunk megtenni mindent hogy a méltó helyünkre kerüljünk majd. Ez nem rossz keret, eddig is erősítettünk, még fogunk is. Sokat fognak nekünk tapsolni tavasszal.

– Halmosi Péter visszavonult, érkezett viszont Schimmer Szabolcs, Devecseri Szilárd, Rácz Ferenc és Verpecz István. Lesznek-e további változások és van-e valami konkrétum?

Lesz még változás, konkrét meg nincs.

– Február másodikán folytatódik a bajnokság, amelyre január 4-én elkezdték a felkészülést. Január 11-én már sor került az első edzőmeccsre is, amelyet 2-0-ra megnyertek a Siófok ellen. Mi lesz a további program?

– Edzés és még sok edzés. Az új edzőnk végre tudja mi vezethet a sikerhez. A játékosok is partnerek ehhez, a rajtig összeállunk. Még 2 edzőmeccsünk biztos lesz.

Szécsi József

Be the first to comment

Leave a Reply