Edzőmeccs: MTK Budapest – Vasas FC 4-2


Videó: MTK Budapest

Forrás: Vasas FC

MTK Budapest – Vasas FC 4-2 (1-1)
zártkapus felkészülési mérkőzés
2020.10.09., péntek 11:00
Asztalos Sándor úti pálya

Összeállítások:

MTK Budapest: Somodi, Varju, Gera (Kovács Mátyás 61′), Kata, Barna, Kanta (C), Ikenne-King (Herrera 66′), Balázs, Dimitrov (Clinton 61′), Lencse (Drijó 76′), Baki (Biben 46′)

Vasas FC: Jova (Bánfalvi 46′), Terbe (Kilyén 46′), Viczián (Ujvárosi 46′), Szilágyi, Kalmár (Silye 46′), Kovács Milán, Pátkai (Sztojka 62′), Szatmári (C) (Köböl 71′), Radó (Kapornai 46′), Birtalan (Farkas 46′), Pekár (Vernes 46′)

Gólszerzők: Dimitrov (15′), Birtalan (28′), Balázs (48′), Gera (51′), Kovács Mátyás (79′), Vernes (89′)

Az MTK Budapest – Vasas FC felkészülési találkozó a hazai csapat kérésére – élőképes közvetítés nélkül – zártkapus volt, az edzőmeccsen készült részletes szöveges tudósítás az alábbi linken olvasható:

MTK Budapest – Vasas FC felkészülési mérkőzés

Schindler Szabolcs, vezetőedző:

– Ketté bontanám a mérkőzést. Az első félidőben játszottunk egy jó meccset, az ellenfélnél és nálunk is az egészséges és hadra fogható játékosok léptek pályára, nagyrészt elégedett voltam a látottakkal. A második félidőt tetszmeccsként fogtuk föl, hiszen szerettem volna megnézni az összes fiatal labdarúgót, ennek megfelelően mindenki szerepet kapott. Láttuk, hogy miben vagyunk jók, milyen területeken követtünk el hibákat. Itt elsősorban arra voltam kíváncsi, hogy a második részben túlnyomórészt fiatalokból álló csapat mire képes egy NBI-es gárda ellen. 

Vernes Richárd, Vasas FC:

– Az első félidőben egy ki-ki meccset tudtunk játszani az NBI-ben is jó képességű MTK-val. A gólt sajnos megint egy rögzített szituációból kaptuk, egész szezonben ez gyötör minket, ezen kell javítanunk. A második játékrészben egy vitatható gól után hamar vezetést szerzett a hazai csapat, az előnyüket pedig tovább tudták növelni annak ellenére, hogy nekünk is adottak voltak a helyzeteink. A találkozó elérte a célját, hasznos tapasztalatokat szereztünk, az eredmény ellenére jó mérkőzést játszottunk.

A mérkőzésen készült fotók megtekinthetőek hivatalos facebook galériánkban, ITT!

Be the first to comment

Leave a Reply